Εκκλησάκια
Τα προκατασκευασμένα εκκλησάκια που διαθέτουμε είναι παρεκκλήσια τύπου νησιώτικου, βυζαντινού και βασιλικού. Η διακόσμηση συνήθως εξωτερικά στα βυζαντινά εκκλησάκια είναι από πέτρα στον τοίχο και κεραμίδι στην οροφή.,Κατόπιν παραγγελίας μπορούμε να αλλάξουμε οτιδήποτε στην εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση του ναού.
Κατασκευή Ναΐσκων
Κατασκευάζουμε οποιοδήποτε σχέδιο σε εκκλησάκια και ναΐσκους επιθυμείτε και σας το παραδίδουμε στο σημείο που θα μας υποδείξετε εσείς. Προκατασκευασμένοι Ναΐσκοι και Εκκλησίες Όλοι οι ρυθμοί μπορούν να συνδυαστούν με πρόναο και τρούλο. Περιλαμβάνουν Αγία τράπεζα, ιερό βήμα, κεκλιμένη στέγη από σκυρόδεμα με βυζαντινά κεραμιδιά και πλήρες ηλεκτρολογική εγκατάσταση.
Ναοδομία
Η μακροχρόνια πορεία στο χώρο της ναοδομίας έχει αναδείξει την ποιότητα κατασκευής του έργου μας σε υψηλά επίπεδα. Υλοποιούμε άμεσα με ευθύνη, συνέπεια και μεράκι την κατασκευή ναΐσκων που εσείς επιθυμείτε.
Ποιότητα κατασκευής
Με εμπειρία τόσων ετών στον τομέα της προκατασκευής, συνεχίζουμε την άριστη ποιότητα των κατασκευών μας. Πρόκειται για κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα βαριάς κατασκευής, άριστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής, ικανές να καλύψουν κάθε απαίτηση σας. Τα εκκλησάκια είναι σοβατισμένα εσωτερικά και εξωτερικά, βαμμένα με κατάλληλα χρώματα, και παρέχουν ηλεκτρική εγκατάσταση,
Εσωτερική διακόσμηση Ναών
Ανοιγόμενα παράθυρα με τζάμια βιτρώ, παραδοσιακά πλακάκια η μάρμαρο, και πλήρη εσωτερικό διάκοσμο που ολοκληρώνουν και εναρμονίζουν την ορθή εικόνα του Ελληνορθόδοξου ναού. Έμπειροι αγιογράφοι διακοσμούν και στολίζουν το εσωτερικό του ναού με περίτεχνη εικονογραφία και αγιογραφίες βυζαντινής παράδοσης.
Μεταφορά
Μεταφορά και η τοποθέτηση των προκατασκευασμένων εκκλησιών μας γίνεται από εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας με άριστη γνώση και με τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό νέας γενιάς. Μεταφέρουμε τις κατασκευές μας σε όλη την Ελλάδα και μπορούμε να τοποθετήσουμε το προκατασκευασμένο εκκλησάκι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα δίνοντας σας τη δυνατότητα της άμεσης χρήσης .

Τηλέφωνο
Καλέστε μας στο σταθερό τηλέφωνο
2331071549

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
Στείλετε το μήνυμα σας μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κινητό Τηλέφωνο
Καλέστε στο κινητό τηλέφωνο
6981880145

Προκάτ και κατασκευές υψηλής ποιότητας, με πέτρινες εξωτερικές επενδύσεις & αγιογραφίες στο εσωτερικό των Ναών

Εκκλησάκια  
Βέροια 
Περιφερειακή Βέροιας
591 32 Τ.Κ.

Δημήτρης Τσεκερίδης
ΤΗΛ - 2331071549